Jako ukusne domaće toblerone sa domaćim kondezovanim mlekom
Potrebno je:
400 gr čokolade
400 gr kondezovanog mleka
45 gr putera
100 gr pečenog oljuštenog lešnika
400 gr čokolade
400 gr kondezovanog mleka
45 gr putera
100 gr pečenog oljuštenog lešnika
Priprema.
Napraviti Domaće kondezovano mleko
U posudu staviti kockice čokolade, kondezovano mleko i puter. Posudu staviti na paru i uz mešanje istopiti. Skinuti sa vatre i dodati 100 gr pečenog seckanog lešnika.
Napraviti Domaće kondezovano mleko
U posudu staviti kockice čokolade, kondezovano mleko i puter. Posudu staviti na paru i uz mešanje istopiti. Skinuti sa vatre i dodati 100 gr pečenog seckanog lešnika.
Masa dok je topla staviti u kalup za toblerone prethodno obložen providnom folijom.
Ostaviti da se dobro ohladi i seći.
Ostaviti da se dobro ohladi i seći.
0 komentari:
Objavi komentar